Mand kørte påvirket på knallert


En 30-årig mand fra Næstved blev onsdag kl. 20.25 standset af politiet i Havnegade i Næstved, hvor han kom kørende på knallert.

Knallerten var ikke indregistreret, og der var heller ikke tegnet den lovpligtige ansvarsforsikring. Den 30-årige havde en promille, der var noget højere end det tilladte, og derfor blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Da han også virkede påvirket af stoffer, blev han sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og da politiet undersøgte ham, blev der fundet en lille klump hash på 0,35 gram.

Den 30-årige blev herefter også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Der blev taget en blodprøve på politistationen i Næstved, og den 30-årige blev løsladt igen kl. 22.07.

#Havnegade #Anholdelse #Euforiserendestoffer #Hash

27 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com