Gaderæs i Næstved endte med en totalskadet bil.


Billedserie: Fredag aften måtte Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, sammen med politi akutbil og ambulance køre til Fiskehusvej på Ydernæs i Næstved, for at hjælpe føreren ud af en totalt smadret BMW som var forulykket under en form for gaderæs.

Især fredag aften, er Ydernæs et yndet samlingssted for folk der gerne vil vise lidt chrom og hestekræfter frem, Det var også tilfældet denne fredag, hvor alt ellers var foregået stille og roligt i den store forsamling af biler og motorcykler, men det sluttede brat lidt over otte, her blev freden pludselig brudt af hylende sirener og blinkende lygter fra flere udrykningskøretøjer, årsagen skulle findes et stykke ude af Fiskehusvej, hvor føreren af en BMW havde mistet herredømmet over bilen som var rullet rundt flere gange, og først sluttede ca 50 meter inde i den høje bevoksning med bunden i vejret. Turen sluttede på en lille forhøjning med skrænter på begge sider.

Meldingen kom fra alarmcentralen klokken 20,08 og lød på, at der skulle være en person fastklemt. Det lykkedes hurtigt for redningsfolkene at få befriet den uheldige chauffør, som efter det oplyste skulle være sluppet heldigt fra karruselturene rundt i det totalt smadrede køretøj. Den totalskadede sorte BMW blev senere fjernet fra stedet, for ikke at friste svage sjæle, der måske godt lige kunne bruge en kraftig BMW- motor med over 400 hk. eller andre brugbare ting fra vraget.

#Gaderæs #Ulykke #Næstved #Ydernæs #Politi

115 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com