Gaderæs i Næstved endte med en totalskadet bil.


Billedserie: Fredag aften måtte Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, sammen med politi akutbil og ambulance køre til Fiskehusvej på Ydernæs i Næstved, for at hjælpe føreren ud af en totalt smadret BMW som var forulykket under en form for gaderæs.

Især fredag aften, er Ydernæs et yndet samlingssted for folk der gerne vil vise lidt chrom og hestekræfter frem, Det var også tilfældet denne fredag, hvor alt ellers var foregået stille og roligt i den store forsamling af biler og motorcykler, men det sluttede brat lidt over otte, her blev freden pludselig brudt af hylende sirener og blinkende lygter fra flere udrykningskøretøjer, årsagen skulle findes et stykke ude af Fiskehusvej, hvor føreren af en BMW havde mistet herredømmet over bilen som var rullet rundt flere gange, og først sluttede ca 50 meter inde i den høje bevoksning med bunden i vejret. Turen sluttede på en lille forhøjning med skrænter på begge sider.

Meldingen kom fra alarmcentralen klokken 20,08 og lød på, at der skulle være en person fastklemt. Det lykkedes hurtigt for redningsfolkene at få befriet den uheldige chauffør, som efter det oplyste skulle være sluppet heldigt fra karruselturene rundt i det totalt smadrede køretøj. Den totalskadede sorte BMW blev senere fjernet fra stedet, for ikke at friste svage sjæle, der måske godt lige kunne bruge en kraftig BMW- motor med over 400 hk. eller andre brugbare ting fra vraget.

#Gaderæs #Ulykke #Næstved #Ydernæs #Politi

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va