Billist havnede i Rønnebækken i Næstved.


Billedserie: At der har været en længere periode med tørke kan en mandlig billist måske prise sig lykkelig for, da han af ukendte årsager i sin lille bil kørte over kantstenen, passerede venstre om en åben cykelbom, kørte bag om autoværnet langs vejen, og direkte ned i Rønnebækken på Nygårdsvej i Næstved.

Køreturen sluttede brat efter at bilen var kørt ca. 3 meter ned af skråningen hvor den standsede på hjulene. Heldigvis var der næsten ingen vand i bækken.

Ambulance, redningsfolk og politi blev kaldt til stedet klokken 09,53 hvor alarmen lød på at chaufføren var fastklemt, men at bilen ikke var under vand. Det lykkedes da også hurtigt at få den uheldige billist befriet af køretøjet, uden de store indgreb, han blev sendt med ambulancen til sygehuset, for at blive tjekket efter den ublide medfart ned af skråningen.

Bilen så ud til at være sluppet med en smadret forrude og en del mindre skader, den vil senere blive fjernet, og på grund af bevoksningen og den blide landing, mente politiet ikke at der var fare for en forurening af bækken.

#Politi #Færdselsuheld #112

133 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com