Flere sigtet for ulovligt ophold i p-huse


Det lune sommervejr inviterer til at være længere ude, og det er da også helt fint, så længe man ikke generer andre – og da slet ikke i et parkeringshus.

Men det skete to gange i lørdags i Næstved. Første gang var kl. 21.16, hvor en større flok yngre mennesker spillede høj musik i parkeringshuset på Grønvej. Her traf politiet flere personer, som sammen med en sigtelse for ulovligt ophold fik at vide, at de skulle slukke for musikken og gå et andet sted hen.

Igen kl. 23.49 måtte politiet rykke ud til parkeringshuset på Kählersvej, hvor fire personer blev sigtet for ulovligt ophold på stedet og bortvist.

#ParkeringshusGrønvej #ParkeringshusKählersvej #Sigtelseforulovligtophold

137 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com