top of page

Tryg skolestart


Netop nu begynder skolen igen og det betyder mange nye trafikanter i trafikken. Politiet står derfor klar i de tidligere morgentimer ved en række skoler, for at sikre at alle får en god og tryg start på dagen.

Mandag var politiet f.eks. forbi Hvilebjergskolen og Flakkebjerg Skole ved Slagelse, skolen i Bråby, Haslev Privatskole og Sofiendalskolen i Faxe Kommune, Gåsetårnsskolen i Vordingborg, Lille Næstved Skole, Stenoskolen i Nakskov, Sophieskolen og Katedralskolen i Nykøbing.

Her blev der blandt andet set på forældrenes kørsel og parkering, brug af mobiltelefoner eller manglende sikkerhedsseler. Ved Gåsetårnsskolen i Vordingborg blev en sigtet for ikke at have medbragt sit kørekort og en anden for at køre med et barn i bilen, der ikke var spændt lovligt fast. Ved Hvilebjergskolen blev en taget i at parkere ulovligt og i Nykøbing Falster blev to sigtede for at køre to sammen på en lille knallert.

Politiet opfordrer til, at alle viser ekstra hensyn netop nu. De mange nye, små trafikanter kan have svært ved at overskue trafikken. Hjælp hinanden og vær opmærksom på skolens kørsels- og parkeringsregler. Se flere gode råd på: www.sikkertrafik.dk

#Sikkertrafik #SydsjællandsogLollandFalstersPoliti #Skolestart

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page