Tryg skolestart


Netop nu begynder skolen igen og det betyder mange nye trafikanter i trafikken. Politiet står derfor klar i de tidligere morgentimer ved en række skoler, for at sikre at alle får en god og tryg start på dagen.

Mandag var politiet f.eks. forbi Hvilebjergskolen og Flakkebjerg Skole ved Slagelse, skolen i Bråby, Haslev Privatskole og Sofiendalskolen i Faxe Kommune, Gåsetårnsskolen i Vordingborg, Lille Næstved Skole, Stenoskolen i Nakskov, Sophieskolen og Katedralskolen i Nykøbing.

Her blev der blandt andet set på forældrenes kørsel og parkering, brug af mobiltelefoner eller manglende sikkerhedsseler. Ved Gåsetårnsskolen i Vordingborg blev en sigtet for ikke at have medbragt sit kørekort og en anden for at køre med et barn i bilen, der ikke var spændt lovligt fast. Ved Hvilebjergskolen blev en taget i at parkere ulovligt og i Nykøbing Falster blev to sigtede for at køre to sammen på en lille knallert.

Politiet opfordrer til, at alle viser ekstra hensyn netop nu. De mange nye, små trafikanter kan have svært ved at overskue trafikken. Hjælp hinanden og vær opmærksom på skolens kørsels- og parkeringsregler. Se flere gode råd på: www.sikkertrafik.dk

#Sikkertrafik #SydsjællandsogLollandFalstersPoliti #Skolestart

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com