132 km/t med promille i 80 km/t zone


En 22-årig mand fra Næstved blev onsdag kl. 01.06 standset på Landevejen i Holme-Olstrup, hvor politiet var i gang med en hastighedskontrol.

Den 22-årige blev målt til at køre ikke mindre end 132 km/t på et sted, hvor den højst tilladte hastighed er 80 km/t. Han virkede også spirituspåvirket, og en alkometertest bekræftede da også, at han havde en promille, der var højere end det tilladte.

Den 22-årige blev herefter anholdt og sigtet for spirituskørsel og for at køre for hurtigt.

#Hastighed #Spirituskørsel #Hastighedskontrol

83 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com