Motorcyklist i kritisk tilstand efter uheld i Vallensved mellem Næstved og Slagelse.


Billedserie: En person er i kritisk tilstand efter et alvorligt færdselsuheld mellem to biler og en motorcykel. Uheldet skete i Vallensved som ligger lidt uden for Næstved.

Den lille by har været totalt spærret for gennemkørsel fra klokken 07,45 og til klokken 10,30, alle trafikkanter der kunne, blev ledt af de små veje rundt om byen, men en stor sættevogn fra kasernen i Slagelse med en kampvogn på, måtte pænt vente til der blev åbnet for gennemkørsel, da den var for stor til de små veje.

Der er kun sparsomme oplysninger om årsagen til ulykken, men en motorcykel der kom fra Næstved-siden er kørt frontalt ind i en lille Toyota som kom fra Slagelse. Efter at være ramt af motorcyklen blev Toyotaen skubbet ind i siden på en modkørende Seat som kom fra Næstved. Føreren af motorcyklen blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet, hans tilstand skulle efter det oplyste være kritisk. Chaufføren af den hvide Toyota blev med ambulance sendt til undersøgelse på Slagelse Sygehus, men skulle ikke have pådraget sig alvorlige skader, den tredje part er noget røstet men skulle være sluppet uden skræmmer.

En bilinspektør blev hurtigt tilkaldt, og skal nu forsøge at rede trådene ud om hvad der nøjagtig er sket, den rapport vil først være færdig om et stykke tid.

#Politi #UheldFærdselsuheld #Motorcykel #Vallensved #Næstved

483 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com