top of page

Motorcyklist i kritisk tilstand efter uheld i Vallensved mellem Næstved og Slagelse.


Billedserie: En person er i kritisk tilstand efter et alvorligt færdselsuheld mellem to biler og en motorcykel. Uheldet skete i Vallensved som ligger lidt uden for Næstved.

Den lille by har været totalt spærret for gennemkørsel fra klokken 07,45 og til klokken 10,30, alle trafikkanter der kunne, blev ledt af de små veje rundt om byen, men en stor sættevogn fra kasernen i Slagelse med en kampvogn på, måtte pænt vente til der blev åbnet for gennemkørsel, da den var for stor til de små veje.

Der er kun sparsomme oplysninger om årsagen til ulykken, men en motorcykel der kom fra Næstved-siden er kørt frontalt ind i en lille Toyota som kom fra Slagelse. Efter at være ramt af motorcyklen blev Toyotaen skubbet ind i siden på en modkørende Seat som kom fra Næstved. Føreren af motorcyklen blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet, hans tilstand skulle efter det oplyste være kritisk. Chaufføren af den hvide Toyota blev med ambulance sendt til undersøgelse på Slagelse Sygehus, men skulle ikke have pådraget sig alvorlige skader, den tredje part er noget røstet men skulle være sluppet uden skræmmer.

En bilinspektør blev hurtigt tilkaldt, og skal nu forsøge at rede trådene ud om hvad der nøjagtig er sket, den rapport vil først være færdig om et stykke tid.

#Politi #UheldFærdselsuheld #Motorcykel #Vallensved #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page