Stor markbrand i Bøgesø var minimal.


Billedserie: På meldingen – Markbrand: Stor brand spreder sig hurtigt – måtte Midt- og Sydsjællands Brand & Redning onsdag kl. 12.53, hastigt sætte kursen mod Bøgesø lidt uden for Næstved.

På stedet var der tale om en høstet mark som der af ukendte årsager var gået lidt ild i. Landmanden som ejer marken, var hurtig til at få pløjet et brandbælte omkring et mindre berørt markareal.

Ved brandvæsnets ankomst var markbranden næsten gået ud af sig selv. Kun en halmballe i den ene ende af marken måtte have en omgang vand.

Efter denne korte indsats kunne brandvæsnet køre hjem igen.

#Bøgesø #Markbrand

37 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com