56-årig mand anholdt efter fund af skydevåben


Efter et tip kørte politiet torsdag eftermiddag ud til en adresse i Næstved, hvor der skulle være skydevåben, som ejeren ikke havde våbentilladelse til.

Hos en 56-årig mand blev der fundet to jagtgeværer, to salonrifler, et haglgevær, en hardballpistol og fire sabler.

Den 56-årige blev anholdt klokken 16.18 og sigtet for ulovlig våbenbesiddelse, og han fremstilles fredag i grundlovsforhør i retten i Næstved.

#Ulovligvåbenbesiddelse #Grundlovsforhør #RetteniNæstved

45 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com