top of page

Elvis-musikken kommer til Næstved sammen med burgere, fritter og strutskørter.


Stacy's Diner er der ikke ret mange der kender til i Næstved området, men det kommer de til nu, for restauranten der er et stort hit i Køge er nu på vej til Næstved, og åbner så snart tilladelser og de nye bygninger er klar, på nuværende er der ingen tidshorisont for åbningen, men det vil ske så hurtigt det er muligt.

Den nye restaurantkæde åbnede sidste år på Køge Marina, og er blevet en kæmpe succes, restauranten blev bygget af en gammel amerikansk skolebus, som blev skåret over i to dele, og så blev der indrettet lokaler mellem de to halvdele. I Næstved vil bygningen blive formet som en hestesko i to etager, med omkring 200 sidepladser samt tagterrasse. Der bliver ikke gået på kompromis med noget, for det skal være en oplevelse for både børn og voksne de sent vil glemme, der vil blive spillet Elvis-musik fra en jukeboks, og serveringspigerne vil være iført strutskørt lige som i de glade 50'ere, fortæller indehaveren Linné Sommer, som allerede har købt grunden Stacy's Diner skal ligge på i Næstved.

Linné Sommers to restauranter på Køge Marina og Arken, havde i 2018 over en kvart million spisende gæster, og den store succes fører hende nu til Næstved, hvor den nye Stacy's Diner skal opføres på Farimagsvej 3, hvor der i øjeblikket er værksted for udskiftning og reparation af stenslag i bilruder. I Køge er Stacy's Diner kun åbent i sommermånederne, men i Næstved er det planen at have åbent hele året, og på sigt vil det kunne give beskæftigelse til omkring 45 personer.

Det er Næstved Erhverv der har lokket Stacy's til byen, og så snart den nye restaurant er godkendt politisk, begynder nedrivningen af de gamle bygninger, hvor hurtigt det kan ske vides ikke, men Kommunens Plan- og Erhvervsudvalg vil behandle sagen mandag d. 19. aug. da placeringen kræver en dispensation fra den bestående lokalplan.

#StacysDiner #Næstved #Burgere #Elvis

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page