Ung mand efterlyses for røveri


Rema 1000 i Korsør var fredag aften udsat for et røveri. Nu efterlyser politiet en ung gerningsmand med billede og signalement.

Fredag aften kl. 19.47 kom en mand ind i Rema 1000 på Tårnborgvej i Korsør. Her truede han medarbejderne med en kniv til at udlevere et kontantbeløb og to kartoner Prince Light. Efter røveriet forsvandt han i løb i retning mod Byparken.

Han beskrives som:

- Mand, dansk af udseende.

- 17-18 år gammel.

- Han bar en lilla hættetrøje af mærket Peak Performance med en sort trøje udover og sorte solbriller.

- Hans medbragte kniv var 4-5 cm lang.

Borgerne kan kontakte 1-1-4, hvis de kan genkende gerningsmanden.

#Røveri #Korsør #Rema1000

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com