Afbrænding af haveaffald blev grund til brandalarm


Billedserie: Dagens anden udrykning til MSBR station Næstved indløb til vagtcentralen kl. 18.50.

Denne gang lød anmeldelsen på brand i en knallert som muligvis stod for tæt på en bygning på hjørnet af Farimagsvej og Kæhlersbakken.

Det var dog kun afbrændig af haveaffald med en stor røgfane til følge som der var tale om. Så ganske hurtigt efter brandvæsnets ankomst til stedet kunne de atter retunere til brandstationen.

#Afbrændingafhaveaffald #Farimagsvej #Kæhlersbakken #Brandiknallert

68 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com