Alle gode gange tre - "falsk alarm"


For tredje gange i dag måtte Brandmandskabet fra Næstved rykke ud til noget som ikke lige var det der blev anmeldt!

Kl. 19.39 lød anmeldelsen denne gang på brand i industribygning på Erantisvej. Alt disponibelt mandskab på ugens vagthold blev igen afsendt fra brandstationen på Manøvej.

Denne gang for at konstatere at der kun var tale om asfaltarbejde på Erantisvej og den røgudvikling sådan noget naturligt giver.

Opgaven var og blev ingen ting, så det blev kun til en køretur i denne omgang.

#Falskalarm #Erantisvej

54 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com