Containerbrand anmeldt på Indre Vordingborgvej


Billedserie: Midt- og Sydsjællands Brand & Redning rykkede torsdag eftermiddag kl. 16.19 ud af garageanlæget på Manøvej på meldingen - containerbrand i bygning.

En melding af sådan en karakter sender helt automatisk hele udrykningstoget afsted. Fremme på stedet viste sig dog blot at der var røgudvikling fra en container til aviser og papir som stod i et mindre skur.

Af ukendte årsager har der været smidt noget varmt, eller måske gløder på et cigaretskod, ned i containeren som har fået fat i nogle aviser. Heldigvis uden at en brand udviklede sig yderligere.

Efter at brandmandskabet fik åbnet containeren fik indholdet en sjat vand, og eftermiddagens opgave var der med løst.

#Containerbrand #IndreVordingborgvej

61 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com