Audi S4 brændt af ved Skuderløse natten til fredag.


Billedserie: Politiet og Midt- og Sydsjællands Brand & Redning fik natten fredag kl. 00.39 en anmeldelse om, at en Audi S4, der holdt på en p-plads på Rødebrovej mellem Fensmark og Skuderløse, var brudt i brand.

Bilen, der ikke var indregistreret, udbrændte totalt, og brandvæsenet forlod stedet igen kl. 01.30. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har bemærket noget usædvanligt i området.

#Bilbrand #Rødebrovej #112 #fensmarkbydk #Skuderløse

162 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com