Knallertkører ramte politimand


En politipatrulje kørte søndag morgen kl. 05.10 i Næstved, og i Jernbanegade så betjentene to fyre på den samme knallert, og ingen af dem havde styrthjelm på.

Knallertkøreren fortsatte mod banegården, og ind på perron 1. Her forsøgte en betjent at standse knallerten, men blev i stedet ramt på armen og i brystet. Kort efter væltede knallerten, og føreren stak af.

Passageren – en 16-årig fyr fra Haslev – blev sigtet for at have siddet bag på, og ved 7-tiden søndag morgen henvendte knallertkøreren sig på politistationen.

Her blev han sigtet for en stribe overtrædelser af færdselsloven og for vold mod politiet. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

#Overtrædelseaffærdselsloven

92 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com