Svovlstikkerne i Næstved åbner outlet butik indtil februar 2020.


Foto: Næstved Netavis

Den tomme IRMA forretning i Næstved City får nu nyt liv - og det er ovenikøbet til fordel for Svovlstikkerne. Fredag den 30. august åbner Guiding Cairns stort outlet-salg i de tomme lokaler, ved Dania Parkeringen i Næstved City.

Svovlstikkerne har før haft et stort outlet-salg på Maglemølle. Det blev en kæmpe succes for foreningen, derfor er Svovlstikkerne nu blevet tilbudt, endnu engang at “låne” varelageret fra firmaet Guiding Cairns, og salget vil nu foregå fra en noget mere attraktiv adresse i Næstved City. Alt overskud ved salget går direkte i Svovlstikkernes kasse, ikke en eneste krone går til lønninger, eller forsvinder i store fonde. Pengene til Svovlstikkerne forlader ikke bygrænsen, og de kommer økonomisk trængte børnefamilier til gode i Næstved Kommune. Derfor bør man støtte op om det gode foremål.

– Forretningen bliver åbnet af Næstveds Borgmester Carsten Rasmussen fredag den 30. august kl. 10.00, og vil være åben hver torsdag, fredag og lørdag til og med januar 2020. Der vil måske være lidt ekstra åbnings dage i søndagene op til jul, men det er ikke helt fastlagt endnu. Vi arbejder på at få lavet en Facebook side, hvor man også kan følge åbningstider, og hvor man også kan se nogle af de mange skønne varer, som butikken bliver fyldt op med. Det bliver noget af en blandet landhandel der kan shoppes i butikken. Det er sportstøj, chokolade, shampoo, drikkedunke, soveposer, overtøj, polo shirts og meget meget mere, fortæller Joakim Rex Blankschøn som er formand for Svovlstikkerne.

Skulle du have et par timer til overs, og vil støtte Svovlstikkerne med en hjælpende hånd.

– Sidder der en eller flere personer derude, som gerne vil bruge nogle timer som frivillig bag disken, må vedkommende meget gerne kontakte Svovlstikkerne. Der kan ikke tilbydes løn, men man bliver en del af en fantastisk forening og et super godt netværk. Om det blot er et par timer, eller en hel dag, hvor man vil give en hånd med, vil det glæde foreningen meget at høre fra dig. Du kan skrive til formand@svovlstikkerne.dk og vi kontakter alle som henvender sig hurtigst muligt.

#Outlet #Svovlstikkerne #Irma #Velgørenhed

298 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com