top of page

Ugens spot i Eventkalenderen: Citynat d. 30. august - Leg, kreativitet & livemusik


Næstved City inviterer til leg, kreativitet og masser af musik fredag den 30. august, hvor byens butikker har åbent helt til kl. 22.00!

Axeltorv

Kl. 16.00 - 21.00: Noers foodtruck med spisning i tipien

Noers tænder op i grillen, hvor de griller lækre burgere. Deres foodtruck vil selvfølgelig også være fyldt op med lækre sandwich.

Kl. 16.00 – 21.00: Lav kanelsnobrød og popcorn over bål

Kom og lav kanelsnobrød og popcorn over bål helt gratis, når 4H Gården inviterer til bålhygge på Axeltorv.

Kl. 16.00 – 21.00: Dekorer flotte sten

I det kreative værksted på Axeltorv kan du dekorere flotte sten med tuscher sammen med 4H Gården.

Kl. 16.00 – 22.00: Rekordforsøg - den længste hinkebane

Børn fra 4H Gården vil denne dag forsøge at lave den længste hinkebane, for at komme i Børnenes Rekordbog. Den hidtidige rekord er på 45 meter. Prøv efterfølgende kræfter med at hinke banen rundt selv.

Kl. 16.00 – 22.00: Mega vendespil

Udfordre familie og venner med et godt gammeldags vendespil i kæmpe udgave! Vendespillet består af 36 brikker, der hver er 40 cm store.

Kl. 17.00 – 17.30: Live podcast show med ’Nyt Fra Næveren’ – Heino Hansen og Anders Nielsen

På scenen ved Underhuset kan du opleve de 2 Næstved komikere Heino Hansen & Anders Nielsen præsenterer de seneste nyheder fra Næverly Hills - på deres helt egen måde.

Kl. 17.00 - 19.00: Pandekager, Rasmus Klump og det gode skib Mary

Kom forbi Sydbank-standen, hvor der er pandekager og mulighed for at hilse på Rasmus Klump og gå ombord på det gode skib Mary. Deltag også i Sydbanks og EDCs hammerslag konkurrence og deltag i lodtrækningen om spændende præmier.

Kl. 18.00 – 21.00: Musik ved Underhuset – Entertain Us

Entertain Us er et stærkt, sammenspillet band, der har eksisteret siden 2008. De spiller med stor indlevelse alt det fede musik, der har præget hitlisterne de sidste fem-seks årtier.

Sct. Mortens Kirkeplads

Kl. 18.00 – 22.00: Musik med Bjarne K - The Ramblers

Ved caféerne for enden af torvestræde, vil der være hyggelig livemusik fra The Ramblers. Nyd din aftensmad til skønne toner fra Bjarne K, der med stor indlevelse skaber den rette stemning, med både covers og egne sange.

Hjultorv

Kl. 16.00 – 21.00: Optakt til Næstved Vinfestival 2019– Vinsmagning og tapas

Hjultorv omdannes til en sydlandsk oase med oliventræer, ternet duge, vindrueklaser og vintønder.

Hos Winelovers kan du smage og købe vin. Hos Alt Godt’s foodtruck kan du købe en varm panini, tapas eller en snackboks med oste lige til at nyde sammen med vinen. På Hjultorv kan du også købe din billet til Næstved Vinfestival 2019, hvor 18 stande fylder hele Axeltorv, med lækre vin, oste og tapas.

Vinhusgade

Kl. 20.00 - 22.30 Livemusik på Humle Ølbar

Humle Ølbar fejrer Citynatten med lækre fadøl og livemusik fra Flotte Mænd, der spiller alt det gode fra Kim Larsen, Creedence Clearwater Revival og Ray Charles til Himmelhunden, Volbeat og nyere hits fra Ed Sheeran og Thomas Helmig.

Kindhestegade

Kl. 16.00 – 21:00 Oplev en politibil

Tag børnene med når politiets hjemmeværn udstiller en super sej politibil. Sæt jer ind i den, og få taget det sejeste billede.

Kl. 18.00 – 21:00 Livemusik med Emmely og Mads

Nyd musikken fra Emmely og Mads ved Café Gadespejlet. Emmely & Mads er en akustisk duo, som siden 2018 har spillet til et hav af arrangementer. De prøver på den enkleste og reneste måde at få udtrykket og kernen af sangene til at komme til udtryk. Her er både tale om gamle og nye hits, og ligeledes også forskellige stemningsuniverser.

Ringstedgade v. Danske Bank

Kl. 16.30 – 20:00 Rodeo konkurrence, SlushIce& kaffe

Deltag i Danske Banks rodeo konkurrence! Der bliver trukket lod om et Næstved Gavekort blandt alle deltagere.

Derudover tilbyder de gratis SlushIce til børnene, og gratis kaffe til de voksne. Pondus maskotten går rundt i byen og deler slik ud. Herudover er det muligt at deltage i konkurrencen om en stor gavekurv fra Tryg Forsikring.

Ringstedgade v. Museumshaven

Kl. 15.00 – 18.00 Livemusik med Songs 2 U

Songs2U underholder med sange, der går lige i øregangen og som du slet ikke kan lade være med at nynne med på. Du får akustiske versioner af sange fra kunstnere som Sanne, Danser med drenge, U2, Thomas Helmig og mange flere.

Kl. 15.00 – 21.00 Madtrylleriets foodtruck

Madtrylleriet spreder duften af lækre burgere, snacks m.m. i Ringstedgade.

Ringstedgade v. Springvandet

Kl. 16.00 – 21.00 Vær kreativ på 50 staffelier

Ved springvandet i Ringstedgade sættes 50 staffelier op, som man på skift kan tegne på. Vælg en farve og tegn videre på tegningen. Der vil være rådgivning til stede.

Dania

Kl. 17.00 – 17:30 Skumshow med Midt- og Sydsjællands Brand & Redning

Tag børnene med når brandfolkene sprøjter skum ud på parkeringspladsen foran Nybolig ved Dania. Når skummet er lagt, bliver der kastet 500 slikposer ud i skummet. Skiftetøj er en god idé, til den videre shopping og aktiviteter.

Grønnegade

Kl. 16.00 – 21:00 Vinsmagning på GLØD

Få en forsmag på Næstved Vinfestival når Kvickly Næstved inviterer indenfor til Vinsmagning og tapas.

Udover en let anretning tapas vil du smage samt få viden om 6 af de vine, som Kvickly tager med til Næstved Vinfestival. Der er begrænset antal pladser. Køb derfor din billet allerede nu.

Ramsherred

Kl. 18.00 – 22:00 Musik og fadøl hos Gitte Sass Optik

I gården ved Gitte Sass Optik kan du nyde Bossa og Jazz fra den fineste skuffe

#CitynightNæstved #NæstvedCity

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page