53-årig skabte uro i byen


Onsdag kl. 13.37 fik politiet en anmeldelse om, at en påvirket mand gik meget letpåklædt omkring i Næstved og ind imellem tissede han, hvor det passede ham.

På Kattebjerg fik politiet kontakt med ham, og for at få ro på stedet, blev han anholdt kl. 14.15 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Det var en 53-årig mand, og han blev taget med til politistationen, hvor han sov rusen lidt ud, inden han blev løsladt igen kl. 21.50. Han kan nu vente en bøde på 1.000 kroner for overtrædelsen.

#Overtrædelseafordensbekendtgørelsen #Kattebjerg

99 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com