Brand i sikringsskab på Hotel Kirstine


Billedserie: Brand i et el-sikringsskab på stueetagen i Hotel Kirstines ene fløj, var lørdag middag kl. 12.16 årsag til hæftig aktivitet med udrykningskøretøjer i centrum af Næstved.

Brandmandsskabet fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning var hurtigt på stedet, og fik kontrol over situationen med en mindre slukningsindsats med hjælp fra et par røgdykkere.

Sikringsskabet var af ukendte årsager blevet overophedet, og der var opstået flammer i skabet og i kabelnettet op til etageadskildelsen til 1. sal.

For at sikre at der ikke var sket antændelse i etageadskildelsen, var man nødt til at skære sig et hul i etageadskildelsen for at kunne konstatere at der ikke var nogen form for gløder der senere ville kunne antænde det gamle hotel. Efter at have konstateret at der ingen yderligere fare var, blev fløjen grundig udluftet.

Alt i mens indsatsen stod på, var området omkring Hotel Kirstine afspærret, og al trafik blev omdirigeret.

#HotelKirstine #Brandielinstallation

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va