Humlebien siger tak for støtten


Billedserie: Media Næstved har modtaget følgende fra Børnehaven Humlebien i Sct. Jørgens Park.

"Humlebiens børn, personale og forældreforening siger 1000 tak for jeres støtte og opbakning på en solskinsrig dag, ved Humlebiens årlige loppemarked.

Der blev solgt for små 7000 kr. som går ubeskåret til Humlebiens børn og voksne. Vi er så stolte, glade og taknemmelige for alt hjælpen, støtten, sponsoraterne og alle jer besøgende der har været med til at støtte os".

Kæmpe tak til jer alle.

#Humlebien #SctJørgensPark

47 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com