15-årig sigtet for knallerttyveri


En 15-årig dreng fra Holme-Olstrup blev søndag aften sigtet for tyveri af en knallert.

Det skete, efter at knallertens rette ejermand havde genkendt knallerten på Grønvej i Næstved, hvor den 15-årige var i færd med at låse den.

Den 15-årige forklarede, at han havde købt knallerten af en ukendt mand natten til søndag. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

#Knallerttyveri #Grønvej #HolmeOlstrup

55 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com