Antændte udhus med gasbrænder


Arkivfoto: Politiet og brandmandskabet fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved fik søndag kl. 11.31 en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i et udhus i sommerhusområdet Reedtzholmvej på Enø.

Det var en 61-årig mand, der havde brugt en ukrudtsbrænder og som havde fået antændt et udhus.

Branden blev slukket, og ingen kom noget til, men den 61-årige blev sigtet for overtrædelse af brandlovgivningen.

#Ukrudtsbrænder #Reedtzholmvej #Enø #MSBRNæstved

47 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com