Påvirket 18-årig stak af efter færdselsuheld


Politiet fik mandag kl. 21.48 en anmeldelse om et færdselsuheld ved krydset mellem Slagelsevej og Havnegade.

Her havde en 18-årig mand fra Holme-Olstrup kørt over for rødt og var blevet påkørt af en anden bil. Den 18-årige valgte at stikke af fra uheldet, først i bil og derefter til fods, men blev dog hurtigt standset af politiet.

Det viste sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer og havde desuden en ulovlig kniv på sig. Han blev derfor sigtet for både narkotikakørsel og for at overtræde knivloven.

#Færdselsuheld #Slagelsevej #Havnegade #HolmeOlstrup #Euforiserendestoffer #Overtrædelseafknivloven #Narkotikakørsel

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com