To personer kom slemt tilskade i færdselsuheld ved Kyse


Billedserie: En militær langsomt kørende kolonne fra Næstved var lørdag formiddag på vej til et Åbent hus arrangement på Antvorskov Kaserne i Slagelse, da kolonnen ca. kl. 09.40 blev del i et alvorligt færdselsuheld på Rute 22 Slagelsevej i mellem Kyse og Fuglebjerg.

I følge Indsatsleder Jan Pagter Simonsen fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, skete ulykken sandsynligvis som følge af en styretøjsdefekt på en af militærets PMV´er (pansret mandskabsvogn).

Efter at kolonnen havde passeret Kyse ville den trække ind i højre side af vejen til standsning, så bagved kørende biler kunne komme forbi. Da køreren af MPV´en i den forbindelse betjente styrestængerne, reagerede MPV´en unormal og trak i stedet mod venstre hvor den kolliderede med en modkørende stationcar.

I stationcaren var der to personer - en mand og en kvinde – som blev fastklemt. Begge personer blev i kritisk tilstand transporteret på henholdsvis Slagelse Sygehus med ambulance og Rigshospitalet med Regionens Akut Læge Helikopter. Begge uden for livsfare. Ingen personer i MPV´en kom noget nævneværdigt til.

Imens politi, redningsmandskab og en bilinspektør arbejdede på stedet var Slagelsevej totalt spærret, og trafikken blev omdirigeret til alternative ruter.

Bilinspektørens konklusion vil i den kommende tid være med til at klarlægge skyldsspørgsmålet om ulykken skyldes en egentlig kørerfejl eller en styretøjsdefekt på MPV´en.

#Færdselsuheld #MPV #Rute22Slagelsevej #MSBRFuglebjerg

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com