top of page

To personer kom slemt tilskade i færdselsuheld ved Kyse


Billedserie: En militær langsomt kørende kolonne fra Næstved var lørdag formiddag på vej til et Åbent hus arrangement på Antvorskov Kaserne i Slagelse, da kolonnen ca. kl. 09.40 blev del i et alvorligt færdselsuheld på Rute 22 Slagelsevej i mellem Kyse og Fuglebjerg.

I følge Indsatsleder Jan Pagter Simonsen fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, skete ulykken sandsynligvis som følge af en styretøjsdefekt på en af militærets PMV´er (pansret mandskabsvogn).

Efter at kolonnen havde passeret Kyse ville den trække ind i højre side af vejen til standsning, så bagved kørende biler kunne komme forbi. Da køreren af MPV´en i den forbindelse betjente styrestængerne, reagerede MPV´en unormal og trak i stedet mod venstre hvor den kolliderede med en modkørende stationcar.

I stationcaren var der to personer - en mand og en kvinde – som blev fastklemt. Begge personer blev i kritisk tilstand transporteret på henholdsvis Slagelse Sygehus med ambulance og Rigshospitalet med Regionens Akut Læge Helikopter. Begge uden for livsfare. Ingen personer i MPV´en kom noget nævneværdigt til.

Imens politi, redningsmandskab og en bilinspektør arbejdede på stedet var Slagelsevej totalt spærret, og trafikken blev omdirigeret til alternative ruter.

Bilinspektørens konklusion vil i den kommende tid være med til at klarlægge skyldsspørgsmålet om ulykken skyldes en egentlig kørerfejl eller en styretøjsdefekt på MPV´en.

#Færdselsuheld #MPV #Rute22Slagelsevej #MSBRFuglebjerg

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page