28-årig mand sigtet for brandstiftelse på Bogensevej


Lørdag kl. 23.59 fik politi og brandvæsen en anmeldelse om, at der var kraftig røgudvikling i en beboelsesejendom på Bogensevej i Næstved.

En enkelt person blev kørt til skadestuen til et tjek for røgforgiftning. Røgen kom fra kælderen i ejendommen, hvor der havde været ild i nogle træskillerum, og flere lejligheder ovenover kælderrummene var røgfyldt og beskadigede.

En 28-årig mand fra Næstved blev anholdt kl. 01.27 og sigtet for brandstiftelse. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev han afhørt og løsladt igen klokken 16.02. Han er fortsat sigtet i sagen.

#Bogensevej #Brandstiftelse

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com