top of page

Bom skal i perioder afspærre indkørsel i Karrebæksminde.


Billedserie: De store betonklodser, der i sommer har spærret for indkørslen til stejlepladsen fra Enø Kystvej i Karrebæksminde, bliver nu erstattet af en automatisk bom, som efter behov kan åbnes og lukkes, det oplyser formanden for teknisk udvalg Helle Jessen (S). Hvem der skal betjene bommen er der åbenbart ingen der ved noget om. Efter planen skal bommen stå åben hele vinteren, og i sommermånederne skal den så lukkes ved spidsbelastninger i trafikken.

Det var ellers foreslået at der skulle lukkes for indkørslen permanent med store sten, men med den ordning, kunne der opstå problemer for de større vogntog der med mellemrum skal ind på pladsen, bom-løsningen koster efter formandens oplysninger omkring 15.000 kr.

Samtidig udelukkes Autocamperne fra P-pladserne efter kl. 20,00.

Havnens formand Kristian Skov-Andersen (V) skrev tidligere i en kommentar på Facebook -Jeg er lige glad med dem der kører over broen, jeg er mere interesseret i dem der færdes under broen, til det må man sige, det står meget godt i mål med det der foregår. Omkring april 2017 fjernede Næstved Havn ellers alle planer om at indføre betalingsparkering i Karrebæksminde, alle måtte parkere hvor- og når de ville. Det var den gang især autocamperfolket der skulle til lommerne for at parkere på den næsten tomme plads om natten, 145,00 kr. var prisen for en autocamper fra kl. 01,00 - 06,00 andre køretøjer måtte af med 40,00 kr. Der har siden fjernelsen af afgiften været muligt at parkere eller overnatte i sin camper på p-pladserne uden problemer, opholdet måtte bare ikke bære præg af campering.

Autocamperturisterne har siden været glade for at kunne overnatte på pladserne, da mange først kommer til området efter kl. 22,00, hvor campingpladserne har lukket, -men nu er det åbenbart helt slut, autocamperne må nemlig fremover slet ikke benytte P-pladserne i området mellem kl. 20,00 og 05,00, det har Næstved Havn meddelt ved opslag på store skilte i området, så kampen om at holde turisterne væk fra Karrebæksminde er åbenbart ikke helt slut endnu, om det igen er brovagten der skal på nattevandring og agere parkeringsvagt, er der heller ikke fremkommet noget om.

Vil man i fremtiden bevæge sig til Karrebæksminde i sin autocamper og være deltager i et arrangement, eller være gæst på et af spise-stederne, så skal man huske at være ude af området med camperen inden klokken 20,00 uanset om man er færdig med at spise, eller arrangementet er slut. Hvad konsekvensen er, hvis man ikke overholder tiden, er der ikke skrevet om nogen steder.

#Enø #NæstvedParkering #Karrebæksminde #Bom

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page