Ældre kvinde bestjålet på Hovedgaden. Politiet søger vidner


Onsdag ved kl.12.30-tiden kom en ældre kvinde gående på Hovedgaden i Faxe Ladeplads, da en mand pludselig kom hen og krævede at få hendes pung.

Han slap afsted med en sort læderpung med kontanter, betalingskort, sygesikringsbevis m.m.

Manden beskrives som 20-25 år, 175-180 centimeter høj og spinkel af bygning. Han var lys i huden, havde brunt, kort hår og var iført sort regntøj. Han talte dansk.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set noget mistænkeligt. Ring 1-1-4.

#Tyveri #FaxeLadeplads

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com