NÆVERZONE - Nul narko i Næstved


Under overskriften NÆVERZONE er politiet gået sammen med en bred vifte af uddannelsestilbud, restauratører og frivillige i Næstved for at skabe endnu bedre rammer om de unges natteliv.

Målet er "nul narko i Næstved". Som et led heri var en patrulje med medarbejdere fra politiets beredskab, efterforskning og narkohundepatrulje rundt i Næstved midtby fredag fra kl. 20.00 til kl. 04.00 om natten.

Generelt var billedet meget positivt og stemningen god. Der blev kun oprettet en enkelt sag om besiddelse af kokain og en om overtrædelse af knivloven.

#Næverzone #Narkobekæmpelse

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com