Stak af og smed med hash, men blev fanget


I Blomstergården i Næstved stødte en politipatrulje i går kl. 17.55 på en 20-årig mand fra byen.

Men da han blev bedt om at stands og tale med politiet, stak han af, mens han kastede noget hash og en telefon fra sig.

Han blev dog hurtigt løbet op, og der gik heller ikke længe, før en af politiets hunde havde snuset sig frem til det, den 20-årige havde smidt fra sig.

Da han blev visiteret, fandt politiet flere ting, der kunne tyde på, at han solgte ulovlige stoffer, og derfor blev han anholdt og sigtet for salg af euforiserende stoffer.

#Euforiserendestoffer #Hash #Blomstergården #Politihund

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com