Sammenstød med fem biler på Landevejen ved Holmegaard


I går kl. 18.48 skete der et trafikuheld på Landevejen ved Holmegaard.

Her kørte en 73-årig mand op bag i en række biler, der holdt stille for rødt ved et vejarbejde. I alt blev fem biler skadet ved sammenstødet, men heldigvis kom ingen til skade.

Den 73-årige blev alkometertestet, og det viste sig, at han havde drukket for meget til lovligt at kunne køre bil. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

#LandevejenRute54 #Færdselsuheld #Spirituskørsel #Vejarbejde

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com