Voldsom gårdbrand i Rettestrup


Video og billedserie: Mandag aften kl. 19.29 måtte to vagthold fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning rykke ud på meldingen "Gårdbrand i Rettestrup".

På Rettestrupvej 18 i Rettestrup var der af endnu ukendte årsager, opstået brand i en lade indeholdende landbrugsmaskiner og lastbiler.

Branden i laden var så kraftig at lysskæret og røgfanen fra brand kunne ses fra lang afstand i aftenmørket.

I følge Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har ingen mennesker eller dyr lidt overlast i forbindelse med branden.

Mens branden var på sit højeste, var Rettestupvej total afspærret.

Efter slukningsarbejdet er afsluttet vil Politiets teknikere forsøge at klarlægge den egentligt årsag til branden.

#Gårdbrand #Rettestrup #MidtogSydsjællandsBrandRedning #SydsjællandsogLollandFalstersPoliti

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com