Stjal sodavand – sigtet for røveri


Torsdag kl. 09.29 blev politiet kaldt til Netto på Åderupvej i Næstved, hvor personalet tilbageholdt en mand, der havde stjålet sodavand.

Det var en 53-årig mand fra lokalområdet, som havde stoppet 10 sodavand i en medbragt pose, og herefter gik han gennem kassen uden at betale. Det vakte kassemedarbejderens opmærksomhed, og tyven blev herefter løbet op af en anden medarbejder ude på Vordingborgvej.

Den 53-årige blev ført tilbage til forretningen, men han havde truet medarbejderen og hevet ham i skægget. Derfor blev den 53-årige anholdt af politiet kl. 09.35 og sigtet for røveri. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen kl. 12.05.

#Røveri #NettoÅderupvej #Trusel #Afhøring

66 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com