Stjal sodavand – sigtet for røveri


Torsdag kl. 09.29 blev politiet kaldt til Netto på Åderupvej i Næstved, hvor personalet tilbageholdt en mand, der havde stjålet sodavand.

Det var en 53-årig mand fra lokalområdet, som havde stoppet 10 sodavand i en medbragt pose, og herefter gik han gennem kassen uden at betale. Det vakte kassemedarbejderens opmærksomhed, og tyven blev herefter løbet op af en anden medarbejder ude på Vordingborgvej.

Den 53-årige blev ført tilbage til forretningen, men han havde truet medarbejderen og hevet ham i skægget. Derfor blev den 53-årige anholdt af politiet kl. 09.35 og sigtet for røveri. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen kl. 12.05.

#Røveri #NettoÅderupvej #Trusel #Afhøring

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va