35-årig sigtet for hærværk og tyveri fra biler


Natten til mandag standsede politiet en 35-årig mand på Østre Ringvej i Næstved.

Den bil, han kørte i, var netop stjålet, og politiets efterforskning viste efterfølgende, at der var knust ruder i flere biler på Parkvej i Næstved og stjålet forskellige genstande.

Den 35-årige blev anholdt kl. 01.35 og taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 17.17. Han er sigtet for en stribe tyverier og hærværk.

#Tyveri #Hærværk #ØstreRingvej #Parkvej

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com