Aktion mod social dumping

Opdateret: aug. 3


Sammen med SKAT og Arbejdstilsynet gennemførte politiet onsdag en kontrolaktion mod social dumping.

En byggeplads i Næstved, en i Holme-Olstrup og en i Nykøbing blev tjekket, og her blev der ikke konstateret nogen overtrædelser.

På en byggeplads i Nysted traf politiet en 32-årig udenlandsk mand, der ikke havde nogen arbejdstilladelse. Han blev anholdt kl. 13.20 og sigtet for overtrædelse af udlændingeloven.

Den 32-årige er overført til politiets udlændingekontrolafdeling, hvor hans forhold nu skal undersøges nærmere.

#Socialdumping #Overtrædelseafudlændingeloven

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com