Hus overtændt i det centrale Karise

Opdateret: aug. 3


Arkivfoto: Beredskab - Ambulance, Politi og brandmandskab fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning - er torsdag aften blevet rekvireret frem til bygningsbrand i det centrale Karise.

Meldingen kom til beredskabet kl. 20.11, og på tidspunktet var huset overtændt. Hvordan branden er opstået, og om der er personskade i forbindelse med branden vides ikke.

UPDATE: I følge TV2 ØST er en person kommet til skade og er kørt på sygehuset med brandsår. Branden menes at være startet i et pillefyr og har udviklet sig der fra.

Media Næstved følger sagen....

Tip os gerne hvis du ved noget!

#Bygningsbrand #Karise

120 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com