Savnet mand fundet død efter 5 timers intensiv eftersøgning


En næsten 5 timers eftersøgning af en selvmordstruet 62-årig mand i området omkring Kanalen i Næstved samt i de sideløbende åer og grønne arealer ved havnen, endte desværre med sørgelig udgang.

Fra politiet blev involveret i sagen ved middagstid fredag, har politiet med hunde og helikopter, beredskabsstyrelsen med droner og redningsbåde fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, været massivt til stede i Næstved syd.

Efter mørket var faldet på, var det en af politiets hunde der fandt en jakke ved den lille sø, ved siden af gangstien som forbinder Ved Fjorden med Kanalvej. Efterfølgende kunne politiet kl. lidt i 17,00, konstatere fundet af den eftersøgte mand som desværre var afgået ved døden.

På twitter skrev politiet kl. 18.15: "Vi søger ikke længere den 62-årige mand, som vi tidligere efterlyste. Efter en omfattende eftersøgning er han desværre fundet død i området ved Fiskerhusvej i Næstved. Vi takker for henvendelserne i sagen og har ikke yderligere kommentarer".

#Selvmordstruet #Næstvedkanal #Politihund #Helikopteraktivitet #Eftersøgning

302 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com