Savnet mand fundet død efter 5 timers intensiv eftersøgning


En næsten 5 timers eftersøgning af en selvmordstruet 62-årig mand i området omkring Kanalen i Næstved samt i de sideløbende åer og grønne arealer ved havnen, endte desværre med sørgelig udgang.

Fra politiet blev involveret i sagen ved middagstid fredag, har politiet med hunde og helikopter, beredskabsstyrelsen med droner og redningsbåde fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, været massivt til stede i Næstved syd.

Efter mørket var faldet på, var det en af politiets hunde der fandt en jakke ved den lille sø, ved siden af gangstien som forbinder Ved Fjorden med Kanalvej. Efterfølgende kunne politiet kl. lidt i 17,00, konstatere fundet af den eftersøgte mand som desværre var afgået ved døden.

På twitter skrev politiet kl. 18.15: "Vi søger ikke længere den 62-årige mand, som vi tidligere efterlyste. Efter en omfattende eftersøgning er han desværre fundet død i området ved Fiskerhusvej i Næstved. Vi takker for henvendelserne i sagen og har ikke yderligere kommentarer".

#Selvmordstruet #Næstvedkanal #Politihund #Helikopteraktivitet #Eftersøgning

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va