Mand sigtet for forsøg på manddrab


59-årig forsøgte at kvæle en kvindelig bekendt.

En 59-årig mand er i dag kl. 16.13 anholdt og sigtet for forsøg på manddrab ved at have forsøgt at kvæle en kvindelig bekendt i en lejlighed i Sct. Jørgens Park i Næstved.

Kvinden er i kritisk tilstand og indlagt på sygehuset. Manden forventes fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved i morgen.

Af hensyn til efterforskningen har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ikke yderligere kommentarer til sagen.

#Forsøgpåmanddrab #Kvælning #Grundlovsforhør

103 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com