Overtændt skur på Hyacintvej i Ringsted

Opdateret: aug. 3


Arkivfoto: Vagtcentralen hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning fik kl. 19.25 søndag aften en melding fra haveforeningen Kildebo på Hyacintvej i Ringsted, om at der var brand i et skur.

Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor skuret var overtændt. Skuret var friliggende, og der var derfor ikke risiko for at branden skulle sprede sig.

Ilden blev slukket, men skuret nedbrændte. Den foreløbige undersøgelse af branden viste, at ilden opstod omkring en generator, som havde udviklet varme og antændt skuret.

Politiet optog rapport, som skal belyse omstændighederne ved brandens opståen.

#Overtændelse #HyacintvejRingsted #HaveforeningenKildebo

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com