Stjålet bil brændt af i Allingemagle uden for Ringsted

Opdateret: aug. 3


Arkivfoto: En melding om bilbrand på en mark ud for Allingemaglevej nr. 80 i Allingemagle uden for Ringsted, sendte kl. 00.01 brandmandskabet fra Ringsted ud af garagerne.

Da Midt- og Sydsjællands Brand & Redning kom frem til stedet, var bilen overtændt og den udbrændte totalt. Ilden blev slukket uden at den bredte sig yderligere og ingen kom til skade ved branden.

Politiet undersøgte bilen nærmere, og det viste sig at være en mørkegrå BMW personbil, model 330, årg. 2004, som blev meldt stjålet i Tølløse d. 29. september 2019. Bilens motor var blevet afmonteret forud for den brændte, og den formodes at være blevet trukket hen til stedet.

Politiet undersøger nu sagen nærmere, og vil i den forbindelse gerne høre fra borgere som har set noget i forbindelse med den beskrevne BMW. Vidner som har bemærket den ældre mørkegrå BMW blive trukket i Ringsted-området, eller som har set bilen blive sat på stedet bedes kontakte politiet på tlf. 114.

#Bilbrand #Overtændelse #Biltyveri

23 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com