Ulovlig affyring af fyrværkeri


Politiet fik i går aftes kl. 19.25 en anmeldelse om, at der var nogen, som havde fyret fyrværkeri af ved Jacob Dampes Vej i Slagelse.

Da der kun må bruges fyrværkeri i perioden fra 27. december til 1. januar, er det ikke blot ulovligt men også temmelig generende.

Politiet var i forvejen i området, og betjentene fik en god snak med fem unge, der blev truffet på stedet – ingen af dem mente dog, at de havde noget med fyrværkeriet at gøre.

Igen kl. 19.40 var der set affyring af fyrværkeri et sted på Kierulffsvej, og også denne gang var politiet på stedet kort efter uden dog at få kontakt med nogen denne gang.

#Fyrværkeri #JacobDampesVej

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com