60-årig kvinde udsat for tasketyveri af tre unge


En 60-årig kvinde fra Præstø var onsdag kl. 16.04 udsat for et tasketyveri, da hun gik i Algade i Vordingborg.

Her mødte kvinden tre unge fyre, og den ene greb fat i hendes taske, som hun havde i hånden. Taget var så hårdt, at den 60-årige faldt, og tyven stak af med tasken, som indeholdt en iPhone, nøgler og en pung med personlige papirer.

De tre unge beskrives som:

A: Ca. 16-17 år, ikke dansk af udseende, spinkel af bygning, og han havde mørkt sportstøj på

B: Ca. 14-15 år, dansk, spinkel med lyst hår. Han havde en lyserød sweatshirt med hætte på og havde en orange mountainbike med

C: Ca. 14-15 år, dansk af udseende og spinkel af bygning.

#Tasketyveri #AlgadeVordingborg

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com