top of page

Countrykongen Leif Kerstein på Kongebryg i Næstved.

Opdateret: 9. sep. 2021


Kongebryg i Næstved har haft besøg af den danske countrykonge Leif Kerstein, selv om kongen efterhånden er blevet et par somre over de firs, kan han stadig formidle countrymusikken som han har gjort det i rigtig mange år. De fleste har sikkert på et tidspunkt stiftet bekendtskab med Leif når han sammen med sine bands har turneret rundt på pladser og scener i hele Danmark.

Leif Kerstein er stadig On The Road, senest her på Kongebryg som har til huse på den gamle kasserne i Næstved, Leif gav her nogle af de mest kendte countrysange sammen med Preben på bas, Kim på mundharpe, og Inge på trommekasse, til sammen udgør de gruppen Countryband hvor Leif Kerstein er frontfiguren.

#LeifKerstein #Næstved #Kongebryg #Country

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page