Countrykongen Leif Kerstein på Kongebryg i Næstved.


Kongebryg i Næstved har haft besøg af den danske countrykonge Leif Kerstein, selv om kongen efterhånden er blevet et par somre over de firs, kan han stadig formidle countrymusikken som han har gjort det i rigtig mange år. De fleste har sikkert på et tidspunkt stiftet bekendtskab med Leif når han sammen med sine bands har turneret rundt på pladser og scener i hele Danmark.

Leif Kerstein er stadig On The Road, senest her på Kongebryg som har til huse på den gamle kasserne i Næstved, Leif gav her nogle af de mest kendte countrysange sammen med Preben på bas, Kim på mundharpe, og Inge på trommekasse, til sammen udgør de gruppen Countryband hvor Leif Kerstein er frontfiguren.

#LeifKerstein #Næstved #Kongebryg #Country

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com