Toyota havnede i autoværnet på Enø Kystvej i Karrebæksminde.


Billedserie: En firhjulstrækker har nu sikkert set sine bedste dage, efter at den har været en tur inde i autoværnet ved dæmningen på Enø Kystvej i Karrebæksminde. Vejen svinger en smule, men af en eller anden årsag er køretøjet fortsat lige ud, hvor turen er stoppet brat da Toyotaen ramte enden af autoværnet der skal forhindre at nogen kører ud over dæmningen

Om det er for høj fart eller et øjebliks uopmærksomhed der er skyld i turen endte i autoværnet, vides ikke, men på strækningen er der max 40 km/t, men begrænsningen er der desværre kun få der overholder. Havde den uheldige chauffør kørt af vejen blot en meter før, kunne det nemt have medført en kold dukkert sammen med køretøjet, Den ene vejbane var spærret for trafik i længere tid, men skabte ikke de store problemer på grund af årstiden med megen lidt trafik.

#Enø #Ulykke #Karrebæksminde #Trafikuheld

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com