top of page

Toyota havnede i autoværnet på Enø Kystvej i Karrebæksminde.

Opdateret: 3. aug. 2020


Billedserie: En firhjulstrækker har nu sikkert set sine bedste dage, efter at den har været en tur inde i autoværnet ved dæmningen på Enø Kystvej i Karrebæksminde. Vejen svinger en smule, men af en eller anden årsag er køretøjet fortsat lige ud, hvor turen er stoppet brat da Toyotaen ramte enden af autoværnet der skal forhindre at nogen kører ud over dæmningen

Om det er for høj fart eller et øjebliks uopmærksomhed der er skyld i turen endte i autoværnet, vides ikke, men på strækningen er der max 40 km/t, men begrænsningen er der desværre kun få der overholder. Havde den uheldige chauffør kørt af vejen blot en meter før, kunne det nemt have medført en kold dukkert sammen med køretøjet, Den ene vejbane var spærret for trafik i længere tid, men skabte ikke de store problemer på grund af årstiden med megen lidt trafik.

#Enø #Ulykke #Karrebæksminde #Trafikuheld

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page