Bil udbrændte på rasteplads ved Karrebækstorp


Billedserie: Fredag eftermiddag udbrændte en personbil på rastepladsen på Skælskørvej ved Karrebækstorp.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved modtog alarmen kl. 13.22 og sendte straks brandmandskab, autosprøjte og vandtankvogn afsted.

Fremme på rastepladsen stod personbilen overtændt og ikke til at redde. Branden er formodentlig startet i motoren og den kraftige modvind på stedet kan have været medvirkende til at branden har bredt sig til resten af bilen.

Bilbranden blev hurtigt slukket, og efterfølgende fik den en omgang brandhæmmende skum for at forhindre en genantændelse.

Personerne i bilen kom ud i tide og de kom intet til i forbindelse med branden, og kunne kun se til at bilen brændte ud.

#Bilbrand #Karrebækstorp #RastepladsKarrebækstorp #Skælskørvej #Overtændelse

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com