Indbrudstyve taget på fersk gerning


Tidligt lørdag morgen kl. 05.18 fik politiet en anmeldelse fra en årvågen borger, der havde opdaget to indbrudstyve i et hus på Sterkelsvej i Næstved.

Blot et minut senere var en politipatrulje på stedet, og indbrudstyvene løb fra stedet, da de så politibetjentene.

De to tyve blev dog fanget i parkeringshuset på Grønvej. Det drejer sig om 31-årig fra Næstved og en 25-årig mand uden fast adresse. De blev begge anholdt og sigtet for indbrud.

#Indbrud #SterkelsvejNæstved

114 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com