Storstilet øvelse hos det frivillige beredskab


Billedserier: Det frivillige beredskab under Midt- og Sydsjællands Brand & Redning afholdte lørdag en storstilet øvelse i Grevensvænge området øst for Næstved.

Øvelsen var tilrettelagt på en sådan måde at alle beredskabstjenester blev inddraget, så som - Brand & Redning, Forplejning og Førstehjælp & Sanitet.

Trods at lørdagen var regnfuld blev der gået til alle opgaverne med stor seriøsitet fra befalingsmændene, de frivillige og de deltagende figuranter, og da øvelsen sluttede ved sengetid lørdag aften, var alle mand M/K trætte men glade for et vellykket arrangement.

#Øvelse #MSBR

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com