16-årig ung mand sigtet for at sælge stoffer


Tirsdag aften tjekkede politiet en mand i Jernbanegade i Næstved. Han var dog ikke helt indstillet på at tale med betjentene og forsøgte at stikke af.

Grunden var måske i hans lommer: Da han blev løbet op, fandt betjentene flere små poser med i alt 24 gram hash og 2 gram skunk.

Det var en kun 16-årig fyr fra Næstved, og han blev anholdt kl. 20.40 og sigtet for salg af ulovlige stoffer.

Han blev taget med til politistationen, hvor han blev afhørt i overværelse af sin mor og de sociale myndigheder. Den 16-årige blev løsladt igen kl. 22.30.

#Hash #Skunk #Jernbanegade

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com