Færdselsuheld på Høm Møllevej i Skellerød ved Ringsted

Opdateret: 3. aug. 2020


Arkivfoto: Kl. 19.17 var en 22-årig mand fra Føllenslev kørt ind i et autoværn.

Under kørsel i østlig retning var han af uforklarlige årsager kørt over i den modsatte side af vejen og havde påkørt autoværnet kort før en bro over en sluse. Han var ædru og ved bevidsthed, da ambulancepersonale bragte ham til kontrol på skadestuen.

Den 22-årige var sluppet uskadt fra uheldet og skal på et senere tidspunkt have flyttet bilen, der blev efterladt på uheldsstedet.

#Færdselsuheld #Skellerød

29 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com