Hash og kanonslag fundet ved færdselsuheld i Ørslev


Onsdag kl. 05.35 fik politiet en anmeldelse om, at to biler var stødt sammen på Ørslevvej i Ørslev uden for Vordingborg.

Den ene bil – en Hyundai – var kommet over i den modsatte vognbane, hvor bilerne kørte sammen med en Mercedes. Føreren af Hyundaien var en 25-årig mand uden fast bopæl, og han havde heller ikke noget kørekort.

Desuden virkede han påvirket af stoffer, og derfor undersøgte politibetjentene hans bil nøjere. Her fandt de 482 gram hash, 0,5 gram kokain, to ulovlige knive og fem kanonslag.

Den 25-årige blev sigtet for narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden, for overtrædelse af knivloven, fyrværkeriloven og lov om euforiserende stoffer.

En 22-årig mand, der var passager i bilen, havde en joint på 3,4 gram og blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

#Færdselsuheld #ØrslevvejØrslev #Narkokørsel #Overtrædelseafknivloven #Euforiserendestoffer #Joint

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com